Køberkartotek hos professionel og kompetent ejendomsmægler

Skriv dig op i vores køberkartotek eller kontakt os i dag. Begge dele kan du gøre via ovenstående formularer. Vi er et professionelt og kompetent ejendomsmæglerfirma, som glædeligt går den ekstra meter for vores kunder. Vi arbejder hårdt på at være blandt de bedste i vores branche, når det kommer til alle aspekter af vores service. Skal du sælge din bolig eller søger du ny bolig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. En snak er altid uforpligtende og vi hører meget gerne fra dig. Uanset hvor stort eller småt “problemet” må være. Vi kender til alt relevant lovgivning på området samt alle aspekter som spiller ind i boligmarkedet. Vi er professionelle og kompetente og ser meget frem til at høre fra jer. Kontakt os på 40 44 74 64 eller klik her og få en salgsvurdering.

Bolig

Bemærkninger

Kontaktoplysninger

Find din nye bolig i vores køberkartotek

Velkommen til dit nye køberkartotek. Leder du efter den helt rigtige bolig?
Så notér dine ønsker i vores køberkartotek, og vi kontakter dig, så snart der dukker en interessant bolig op.
 
Vi kan også tjekke udbuddet af boliger hos andre mæglere. Det gør vi for at hjælpe dig med at finde din drømmebolig. Prisen for denne service aftales individuelt.
 
Har du fået kig på en bolig, der ikke er til salg? Så kan vi også tilbyde at tage diskret kontakt til den potentielle sælger.
 
Når du har sendt dine ønsker, kontakter vi dig hurtigst muligt for en eventuel uddybning.

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering af din bolig her.

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Vores professionelle køberrådgivning tjener sig hjem og mere til!

Når man ser sig varm på en bolig, er det godt at have en erfaren specialist med på sidelinjen. Uanset om boligen er fundet i et køberkartotek eller ej.
 
Vi er med ved besigtigelse og prisforhandling af ejendommen. Endvidere vurderer vi muligheden for afslag i prisen i forhold til lignende ejendomme i området.
 
Vi har kontakt til advokat, byggesagkyndig og bank.
Ydermere tilbyder vi også kontakt til dygtige boligadvokater, der kender faldgruberne med erfaringer indenfor køb og salg af ejendomme.
 
I de fleste tilfælde har du også brug for at have en byggesagkyndig med ud for at gennemgå ejendommen. Dette hjælper vi også med.
 
Og endelig har vi et par banker, vi kan anbefale, der kan vejlede dig om den bedste boligøkonomi - både på kort og lang sigt.
 
Formidling af din opgave til advokat og byggesagkyndig koster som udgangspunkt ikke noget.
Prisen på vores andre services aftales i forhold til opgavens omfang.