Lyngbygårdsvej 47, ST. TV., 2800 Kongens Lyngby

Lys lejlighed med altan i Lyngby

På en central placering i Lyngby kan I nu overtage denne skønne lejlighed med altan, der egner sig perfekt til både singlen eller parret, der ønsker et hjem med en attraktiv placering til en god pris. Boligen ligger i stuen og rummer et køkken, en stue, et værelse, et badeværelse og en altan. Ydermere får I brugsret til et hyggeligt udemiljø. Velkommen indenfor på Lyngbygårdsvej 47.

I skal starte med at se stuen, hvor det lyse gulv spiller flot sammen med lysindfaldet fra sydvest, der vælter gennem vinduet og altandøren og giver rummet en luftig stemning. Det bliver en fornøjelse at indrette rummet, der byder på mange gode kvadratmeter, så I nemt får plads til både sofa og spisebord. Køkkenet fremstår tidløst med hvide fronter med greb i stållook, og her må bemærkes, at kubikmeterne er udnyttet optimalt til opbevaring. I får endda skabe under vinduet. Værelset har praktiske faste skabe, og badeværelset er med brus. I skal også opleve den store altan, der vender godt for solen mod sydvest.

Udendørs får I brugsret til et dejligt opholdsmiljø med bordbænkesæt, legeplads og sandkasse samt græsarealer, der alt sammen er skønt at benytte, særligt i sommerhalvåret.

Jeres nye adresse har en god placering, hvor I kan spadsere eller cykle til langt det meste. Således får I nemt klaret indkøbene, og i fritiden har I også kort vej til både idrætshal og svømmehal samt grønne områder såsom Lyngby Sø og Ermelundens skovområde. Skal I længere ud i landet, er I ligeledes inden for rækkevidde af både Lyngby Station og Helsingørmotorvejen.

Skal denne lejlighed danne rammen om jeres hverdag i skønne Lyngby?

Kom og se nærmere på herlighederne. Ring til Nicolaj på 40 44 74 64, og få en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.