Betty Nansens Allé 43, 1. th., 2000 Frederiksberg

Udsøgt lejlighed i absolut flot stand, Stor terrasse ca. 16m2 & Privat Parkering.

På Frederiksberg finder I denne lækre ejerlejlighed med to soveværelser, en gennemført indretning og en solrig altan. Herudover er den store bolig istandsat fra A-Z med brug af luksus-materialer, der tilsammen skaber et pragtfuldt hjem.

Lejligheden er placeret i en tidstypisk ejendom fra 1976, som står velholdt med grønne omgivelser og forskudte niveauer, hvilket giver alle beboelserne en skøn terrasse. Med i købet følger én parkeringsplads i kælderen, og af andre fællesfaciliteter kan fremhæves cykelkælderen, tørrerummet og saunaen. En elevator fører jer komfortabelt op til første sal, hvor den eksklusive bolig venter.

Renoveringen i 2015-2016 blev udført med tidløse og kvalitetsbevidste materialer, og således kan I se frem til sildebensparketgulve i eg med underliggende gulvvarme, vidunderlige detaljer og Svane S12-elementer i køkken såvel som bad.

Indenfor kan I se nærmere på det store badeværelse, hvor brusenichen afskærmes med en fritstående glasvæg. I loftet bidrager regnbruseren med en oplevelse af velvære, og stilen er flot. Herudover får I to soveværelser - begge med walk-in-closets og det ene med udgang til en herlig morgenaltan.

Trumfen er det integrerede opholdsrum med et aflangt og hvidt køkken med Corian-bordplade, Quooker og hvide metro-stænkfliser. Den indbyggede kaffemaskine er placeret ved siden af en ovn i arbejdshøjde, og begge er fra Miele - ligesom den fede emhætte med lys. Fra alrummet kan I gå ud på den anvendelige terrasse med IPE-brædder, markise og en delvis overdækning. I kommer til at bo ud mod grønne arealer og tæt på dagligdagens fornødenheder. Der er gåafstand til Bettys Børnehus, MENY, Ålholm Skole, S-togsstationen og Frederiksberg-Hallerne, og hverdagslivet kommer derfor til at glide let. En lejlighed, der skal ses.

Bestil en fremvisning på 4044 7464.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.