Tuborg Havnepark 5, st. tv., 2900 Hellerup

Ekstraordinær ejerlejlighed på Tuborg Havn

Nu kan I bo skønt i denne luksuslejlighed på Tuborg Havnepark i Hellerup, hvor I får udsigt til kanalen og et rigt havneliv lige udenfor døren. Lejligheden byder på tre gode værelser, to badeværelser med brus, en rummelig stue og et stort køkken. Herudover får I en langstrakt terrasse, der strækker sig hele vejen rundt om boligen hvilket er unik for boligerne i området.

Lejligheden befinder sig i en ualmindelig smuk Dissing & Weitling arkitekt tegnet ejendom fra 2007, der fremstår i bedste funkis stil med let runde former, og lejlighedens placering er mere at sammenligne med en Mezzanin, da man er godt hævet over gadeplan.

Inden døre breder omfattende leverum sig i alle retninger, og de tre værelser ligger ligeledes fordelagtigt forskudt i boligen. Et af værelserne synes oplagt som forældresoveværelse, idet det er placeret i tilknytning til det største badeværelse, hvor der er bruseniche. De to resterende værelser har lettere adgang til lejlighedens andet badeværelse, hvor der ligeledes er fine forhold med bruseniche. I stuen kommer dagslyset til sin fulde ret takket være vældige vinduespartier og det glinsende vand i kanalen udenfor, der hjælper det godt på vej. Modsat stuen findes det nydelige HTH-køkken, der udtrykker sig med enkle, hvide skabsfronter og en sort granitbordplade, ligesom rummet også præges af en køkkenø med bardisk og siddepladser samt direkte adgang til terrassen via den store skydedør.

Tidligere ejer har fået installeret ekstra indbygget spots samt Alarm system så lejligheden er godt sikret.

Udelivet er sikret på det omkransende terrasseområde der kan tilgås fra stuen og alle værelserne. Herude finder I både sol og skygge, og udsigten til skibsmaster og havneliv fremstår som et særligt aktiv.


Det er da også synet af Øresund og havnemiljøet, der bidrager til den attraktive beliggenhed. Med bopæl her kan I altid følge med i skibenes færden, ligesom udelivet på stranden er let tilgængeligt ved Svanemøllestranden. Samtidigt bor I ideelt i byen, hvor Waterfront Shoppingcenter og et hav af andre indkøbsmuligheder, specialforretninger og spisesteder findes lige i nærheden.

Brugsret:
Tv overvåget parkeringskælder
Privat Parkeringsplads medfølger samt gæstekort til parkeringspladserne.
Opvarmet cykelparkering
Kælderrum

Gå ikke glip af et nærmere kig på denne ekstraordinære ejerlejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.