Kildestrædet 66, 2740 Skovlunde

Rækkehus med forskudte niveauer i Skovlunde

I Skovlunde byder jeres kommende hjem jer nu velkommen til en unik planløsning, man ikke ser hver dag. Således fordeler rækkehuset sig i tre forskudte plan med stuen og bryggerset nederst, køkkenet udgør det midterste niveau, og øverst finder I badeværelset og et værelse. Udenfor er der rum til afslapning i den nemme gårdhave. Med andre ord er denne bolig perfekt til singlen eller parret.

Adressen bringer jer til Skovlunde, og her bosætter I jer i et roligt område med godt naboskab og et grønt fællesareal, der råder over bordbænkesæt og legeplads. Alt er inden for rækkevidde, og således får I klaret indkøbene til fods. Ligeledes tilgår I idrætsfaciliteter og Skovlunde Station inden for knap 700 meter.

Udefra møder I en rødstensejendom med hvidrammede vinduer. Grunden skråner og tillader dermed den karakteristiske, arkitektoniske løsning, der får boligen til at fremstå som et etplanshus, når I går ind af hoveddøren. Entréen er da også placeret i samme niveau som det hvide køkken, og herfra kan I skue ud over stuens areal i stueplanet. I kan også komme ind fra bryggerset i den modsatte side af huset, og i så fald træder I ind på et flot granitgulv. Bryggerset rummer også både vaskemaskine og tørretumbler, som I råder over.

Videre kommer I til stuen, der giver jer adgang til den aflukkede, solrige gårdhave. Et bøgeparketgulv, der er blevet afhøvlet og hvidlakeret i 2019, breder sig i hele rummet og skaber en tydelig rød tråd til køkkenet og førstesalen. I samme år er der foretaget yderligere forbedring i forhold til elinstallationerne med udskiftning af forfradåser, stikkontakter, afbrydere samt lampeudtag. Året før blev gasfyret desuden opsat.

Sidst, men ikke mindst, får I et fint soveværelse på den øverste etage, og tilstødende befinder det lyse flisebadeværelse sig.


Ring til Nicolaj på 40447464 for fremvisning.

Går du med salgstanker er du så ringe endelig til Nicolaj på 4047464 for en professionel vurdering af dit hjem..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.