Sølvgade 91, 5. Th., 1307 København K

Håndværker Tilbud

Håndværker Tilbud

På en helt forrygende adresse i København K finder I denne fireværelses lejlighed, der står klar til, at I giver den en kærlig hånd. I kan således lade boligdrømmene udfolde sig på gode kvadratmeter, som ligger centralt for alt til både hverdag og fritid.

Glæd jer til at udforske nærmiljøet, der kombinerer rekreative områder med bylivet. Eksempelvis finder I Søerne i kort gåafstand, mens Botanisk Have, Østre Anlæg og Kongens Have også er lige for jeres fødder. Det afslører naturligvis også, hvor tæt på I har kulturfaciliteter såsom Statens Museum for Kunst, Nationalmuseet og flere slotte.

Som supplement til dette træder I let ind i byens puls med livet omkring Dronning Louises Bro ganske tæt på såvel som fristende tilbud langs eksempelvis Nansensgade. Strøget, Kongens Nytorv og Indre Bys øvrige pejlemærker er også en del af nærområdet. Selvsagt er der ligeledes rige faciliteter af den mere praktiske art med flere supermarkeder og Nørreport Station i gåafstand.

Tilbage på adressen møder I en charmerende ejendom fra år 1882 med de klassiske, hvide dannebrogsvinduer og karakteristiske fremspring, som kendetegner ejendommene i området. Jeres kommende hjem placerer sig på femte og øverste sal, så I kan se frem til et flot lysindfald.

Lejligheden står klar til, at I sætter jeres præg på den, og den består af gode rum med to stuer en suite, to værelser, et køkken, et badeværelse og et gæstetoilet. Tilmed kan I ændre lidt på fordelingen af det hele og skabe et mere moderne rumforløb, hvis I rykker køkkenet ind i spisestuen og laver et lækkert køkken-alrum. Det vil samtidig give mulighed for at inddrage det gamle køkken til et fremragende, stort badeværelse. Grundplanen er imidlertid også fint anvendelig i sin nuværende form - kom selv og se nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.