Evanstonevej 8C, st. tv., 2900 Hellerup

Mulighed for 4V tæt på Tuborg Havn

Lyder en beliggenhed tæt på Tuborg Havn og alle faciliteter i Hellerup som de perfekte omgivelser for jer? Så skal I tage et kig på denne treværelses lejlighed, som er mulig at omdanne til en fireværelses. Glæd jer også til en solrig altan, typisk er der gode parkeringsforhold tæt på lejligheden.

Nærheden til Tuborg Strand vil I sætte ekstra pris på om sommeren, og når der kommer en sti direkte dertil, vil I hurtigt kunne nyde omgivelserne. Strandvejen byder på specialbutikker, caféer og restauranter, mens I kan handle i Waterfront Shoppingcenter, der ligger i gåafstand. Alt efter behov finder I skole og daginstitution inden for gåafstand, og lige på den anden side af vejen har I ent lækkert nyanlagt udendørs motions- og lejeplads. Bussen afgår få hundrede meter væk, og der er heller ikke langt til Svanemøllen Station.
Jeres kommende lejlighed er placeret i høj stueplan i en ejendom, som i foråret 2021 får skiftet tag. Herudover bliver I en del af en veldrevet ejerforening, hvor I kan benytte tørrerummet på loftet og har brugsret til et større loftsrum på ca. 8 kvadratmeter.

Fra entréen møder I køkkenet som noget af det første. Det åbne, tosidede køkken emmer af charme og har integreret gasblus og egen vaskemaskine, og så er der direkte forbindelse til den ene stue, som kan indrettes med et spisebord. Vinduespartierne lader lyset strømme ind i det højloftede rum med stukkatur. Franske døre leder ind til endnu en opholdsstue med udgang til en sydvestvendt altan, hvor der er sol det meste af dagen og udsigt til et stort grønt fællesareal. Videre finder I et værelse og et badeværelse.

Det er oplagt at lave boligen til en 4v lejlighed istedet, se gerne den alternative plantegning.

For fremvisning ring gerne til Nicolaj på 40447464

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.