Alliancevej 12A, 4. TV., 2450 København SV

Eksklusiv lejlighed med altan og udsigt til kanalerne på Teglholmen

Der er mulighed for at tilkøbe en parkerings plads i ejendommens parkerings kælder.

Nyd storbylivet i denne luksuriøse lejlighed på Teglholmen, der fra alle vinduer har udsigt til kanalerne. De mange vinduer lukker også et rigt lysindfald ind i hjemmet med åbent opholdsmiljø og tre værelser, hvor æstetik og funktionalitet er forenet på fineste vis. Til lejligheden hører en sydøstvendt altan,hvor vuet over vandet virkelig kommer til sin ret.

Beliggenheden udmærker sig ved mere end blot den sublime udsigt over vandet, hvor I kan bade, ro kajak eller SUP paddle board og andre vandaktiviteter. I en radius på 150m fra adressen finder man skole, institutioner, indkøbsmuligheder og offentlig transport, hvilket letter dagligdagen for en travl familie. Hele området er kendetegnet med sin charmerende, maritime stemning med kanalerne, broer og hyggelige caféer, hvorfra der hverken er langt til Indre By eller Amager Fælleds smukke natur.

Ejendommen er færdigbygget i 2018 med en moderne æstetik, hvor der er fokus på rene linjer. På bagsiden af ejendommen åbenbarer et hyggeligt gårdmiljø sig med legezone og overdækket cykelparkering. Har I bil, er der mulighed for at tilkøbe en p-plads beliggende i ejendommens P-kælder.

Tag elevatoren op til øverste etage på fjerde sal, hvor lejligheden ligger placeret som en hjørnelejlighed. Det betyder, at der kun er naboer til én side, men også at her er et ekstra flot lysindfald. Lejligheden er udstyret med genveksanlæg og gulvvarme under hver en m2, som er lagt med lyse egetræsplanker i opholdsmiljøet, de tre værelser og depotrummet med vaskesøjle, mens badeværelset med muret bruseniche har flisegulv.

Samlingspunktet er det åbne rumforløb, der kombinerer stue, alrum og køkken. Køkkenet er fra HTH med hvide skuffer og skabe med soft-push, der højner komforten. Bordpladen er i Corian, hvori induktionskogepladen er integreret. Her er desuden Quooker og pyrolyseovn fra Siemens, ligesom alle
andre hårde hvidevarer er fra dette mærke.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.