Meklenborggade 2, 5. tv., 2300 København S

Luksuslejlighed med lækre materialer og tagterrasse på Amager

Centralt på Amager udfolder denne luksuriøse lejlighed sig på femte sal, hvor der ikke er gået på kompromis med materialerne; lige fra de brede plankegulve til Grohe-armaturer og Miele-hvidevarerne. Som bonus fungerer den ugenerede terrasse som et ekstra rum med sol fra miidag til aften.

Beliggenheden er yderst central i et attraktivt kvarter med gode handelsmuligheder og nærhed til naturskønne områder såsom Amager Fælled. Det tager kun fem minutter på cykel at køre til Amager Strandpark, og også det hyggelige liv ved voldene og kanalerne på Christianshavn er lette til komme til. På gåben når I hurtigt nærmeste busstoppested og metroen fra Amagerbro Station.

Jeres kommende hjem er etableret omkring 2010 med flot interiør, hvor al el og vvs er gennemgået i 2020. Desuden er lejligheden nymalet i 2019/2020. Herudover bliver I en del af en yderst veldrevet ejerforening, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter. Ekstra opbevaring kan placeres i det tørre kælderrum.

Indenfor imponerer det indbydende opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og Svane-køkkenet. Atmosfæren er vidunderlig med loft til kip og fritliggende, sorte bjælker, som supplerer stemningen ligesom brændeovnen gør. Lyset strømmer ind gennem vinduespartierne mod øst og vest, mens de installerede Flos-spots giver ekstra belysning.

Det tosidede køkken fremstår stilfuldt med sorte fronter, som toppes af en fin, hvid Corian-bordplade, og hertil kommer de integrerede hårde hvidevarer såsom de to ovne. Den øverste er en kombiovn. På hver sin side af entréen møder I de to værelser, og i samme sektion finder I det nydelige badeværelse med gulvvarme og Duravit-vask & Vask-Tørremaskine i en.

Fra stuen kan I træde direkte ud på den vestvendte terrasse, som gennem de lune måneder føles som en forlængelse af hjemmet. Her kan I dekorere med blomsterkrukker, lanterner og sætte et cafébord.

Lyder det som noget for jer? Tag kontakt til Nicolaj på 40447464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.