Vigerslevvej 249, 2. 2., 2500 Valby

Lys taglejlighed med karakter lige ved Vigerslevparken

I toppen af den pæne, gule ejendom fra 1940, finder I denne charmerende lejlighed med en god udsigt over tagrygge og trætoppe, placeret lægst væk fra vigerslevvej. Som supplement til lejligheden kan I benytte jer af ejendommens faciliteter, der omfatter et dejligt gårdhavemiljø samt en god kælder med selskabslokale og endelig er ejerforeningen veldrevet.

Fra opgangen træder I ind en pæn entré, hvorfra der er adgang til et mindre badeværelse i ægte københavnerstil samt til lejlighedens køkken. Køkkenet er lyst og velindrettet med køkkenbord på to sider af rummet, godt med skabsplads samt udsigt.

I stuen får de hvide vægge og loftet modspil af det mørkere gulv, der løber gennem hele lejligheden fra entré til soveværelse. Lyset strømmer ind fra det brede, sydvendte vinduesparti i kvisten, og her er fint med plads til både spisebord og sofahjørne. I bunden af stuen finder I soveværelset, der ligeledes har en god størrelse med gode muligheder for opbevarings.

Udendørs byder ejendommen på en hyggelig, grøn og fælles have med bordbænkesæt på terrassen samt en flot, let beplantning, der skærmer haven af og giver lidt privatliv.

Vigerslevvej 249 ligger i et dejligt område med flere forskellige indkøbsmuligheder indenfor blot en kilometers radius, ligesom caféer, restauranter og take-away steder ligger ganske tæt på. Også de grønne områder er lette at komme til med Vigerslevparken godt 200 meter fra døren, og Valbyparkens vilde natur og spændende temahaver er en kort cykeltur væk. Bussen stopper lige ved døren, og toget kører fra Vigerslev Allé Station mindre end halvanden kilometer væk. Herfra tager turen til Hovedbanen lige over 20 minutter. Derudover tilgås motorvejen på et øjeblik

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.