Fanøgade 29, 3. Th., 2100 København Ø

Stor lejlighed med muligheder attraktivt på Østerbro

I et roligt kvarter på en stille beliggenhed på Østerbro finder I denne store, sammenlagte lejlighed, der rummer hele 178 m2. Her får I et hav af muligheder for at sætte jeres eget præg og designe drømmeboligen lige efter jeres behov. Velkommen til.

Trumfkortet er den attraktive beliggenhed, hvor I omgives af stille veje, samtidig med at butikkerne er placeret lige om hjørnet. Til fods kan I på under ti minutters gang stå på S-togsstationen Svanemøllen, og endnu kortere tid tager det at gå til metroen på Poul Henningsens Plads, mens I på cykel kan nå Indre By på omkring et kvarter. De solrige sommerdage kan nydes i nærliggende Fælledparken, og ellers kan I også sætte jer ned i det hyggelige, aflåste gårdhavemiljø.

Jeres kommende hjem er placeret på tredje sal og har den bedste beliggenhed i ejendommen fra 1886, der har termovinduer og opvarmes med fjernvarme. I 2008 er der lagt naturskifertag, og senere har man etableret en varmtvandscentral samt udskiftet alle koldt- og varmtvandsrør i hele bygningen i 2015. Endelig bliver I en del af en veldrevet andelsforening med en solid økonomi, hvor der i alt er 23 andelshavere fordelt over tre opgange. Hertil kommer en fælles cykelkælder og et lille vaskeri.

Indenfor vil I opleve et meget lyst hjem, hvor der mod gårdsiden kun er lav bebyggelse, hvilket giver et dejligt, frit udsyn til sol og himmel. De to sammenlagte lejligheder adskilles af en dobbeltdør, og ellers er der til hver af lejlighederne egen hovedtrappe og en bitrappe.

Lejligheden byder for nu på to køkkener, fem værelser foruden et badeværelse og et bryggers med bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

Ring til Nicolaj på 40447464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.