Holsteinsgade 40, 1., 2100 København Ø

Lækker ejerlejlighed på Indre Østerbro

Bag den beige facade på Holsteinsgade , der er fra 1895 og bygget efter principperne i historicismen, har vi fornøjelsen af at udbyde denne ejerlejlighed på første sal med lyse rum. Boligen byder på to stuer en suite, to værelser, et køkken og et badeværelse, der alle er forbundet af en gang med høje paneler. I får desuden en beliggenhed, der ikke kan blive meget mere central, hvor få skridt bringer jer til Langelinie, Fælledparken og Kastellet.

De to stuer vidner om en klassisk, charmerende Østerbro-lejlighed med stuklofter, trægulve og originale døre og paneler, der er tilføjet en fransk dør i samme stil. Af nyere valg er også blotlægningen af en væg i begge rum, så I får en New Yorker-fornemmelse.

Køkkenet er stilrent og tidløst med pæne elementer og en god udnyttelse af pladsen. Den nuværende ejer har leget med tanken om at fjerne væggen mellem det lille værelse og køkkenet, så det blev muligt at få et stort spisekøkken. Og nu er idéen givet videre til jer.

Badeværelset er også et blik ind i et godt udnyttet rum, hvor en smuk bruseniche i mosaik spiller op mod de moderne elementer i hvidt. I mellemgangen mellem hoveddøren og badeværelset gemmer et diskret skab på en vaskesøjle, så hverken vaskemaskine eller tørretumbler tager plads i andre rum.

Lejligheden på første sal får masser af lys fra de mange vinduer, da vejene udenfor er brede og uden naboer tæt på. Derfor kan I også bevæge jer ugeneret rundt i rummene, hvorfra I har kig til et hyggeligt gårdmiljø. Og så flytter I ind i en ejerforening i komplet harmoni.

Fra adressen er I tæt på byens restauranter, grønne arealer og kulturtilbud, og så kan I gå til skole og daginstitution, mens bus, metro og tog er indenfor en kilometer.


Ring til Nicolaj Kejser for fremvisning på 4044 7464.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.