Auroravej 10E, st., 2610 Rødovre

Udsigt til Damhussøen, egen parkering top beliggenhed i ejendommen

Ejendomsmægler firmaet Nicolaj Kejser har hermed fornøjelse af at invitere alle interesserede kunde indenfor til fremvisning af denne lejlighed i 1. Række til Damhussøen
.
Søger I en indflytningsklar bolig med en attraktiv beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne luksuslejlighed, der egner sig perfekt til dem, som har sans for kvalitet og ønsker den bedste beliggenhed i Rødovre. Oveni får I egen parkeringsplads og to terrasser. Læg dertil en suveræn placering i første række til Damhussøen og nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en ideel base for jeres nye tilværelse. Velkommen til Auroravej 10E.

Indenfor udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Her kan I glæde jer til lækre kvalitetsmaterialer og gennemgående gulvvarme.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de store glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver direkte udgang til terrassen. Uno form-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer. Her er fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladen er fri til madlavningen.

Videre finder I tre værelser med praktisk skabsplads, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed har værelserne udgang til terrasser. Endelig er der et stilrent badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med både bruseniche, væghængt toilet og
vaskefaciliteter.

Udenfor kan I se frem til en dejlig forhave med en terrasse og aftensol, ligesom der er en østvendt terrasse med kig til Damhussøen. Oveni venter til et dejligt, grønt fællesareal. Som prikken over i'et er der tilknyttet egen parkeringsplads og et kælderrum.

Beliggenheden er pragtfuld med gåafstand til Rødovre Centrum med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb, mens Damhussøen sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Tilmed finder I S-tog, bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af halvanden kilometer. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens Indre By er en frisk cykeltur væk.

Ring til Nicolaj Kejser på 4044 7464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.