Brønshøjvej 71, 2. th., 2700 Brønshøj

Lys lejlighed med god planløsning i Brønshøj

Søger du en bolig med en god beliggenhed? Så skal du vende blikket mod denne lejlighed i Brønshøj. Her kan du glæde dig til lyse omgivelser og kvadratiske rum. Læg dertil en attraktiv beliggenhed nær hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver dig det bedste fra to verdener. Velkommen til Brønshøjvej - ideelt til den studerende eller singlen.

Ejendommen fra 1934 præsenterer sig med en flot murstensfacade og et nyere tag fra omkring 2016. Indenfor bydes du velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads.

Trumfkortet er den indretningsvenlige stue med smukke stuklister, en original loftroset og en pæn lofthøjde, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af det velplacerede vindue, som sikrer et skønt lysindfald. Køkkenet er udstyret med rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Videre finder du et rummeligt soveværelse, hvor der udover en seng er fin plads til et garderobeskab og et skrivebord. Endelig er der et badeværelse, der i 2017 har fået sænket loftet med spots og udsugning.

Udenfor kan du se frem til en virkelig hyggelig fælles gårdhave, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her tilføjes ekstra hygge i form af en legeplads, stor grill, lækre loungemøbler og flere bordbænkesæt, som indbyder til frokost under åben himmel. Som prikken over i'et bliver du del af en veldreven ejerforening med sund økonomi, ligesom der er tilknyttet eget kælderrum og loftrum.

Du finder Rødkildeskolen, daginstitution, indkøb og bus indenfor en radius af blot 700 meter. Desuden er der mulighed for fysiske udfoldelser i Grøndal MultiCenter, Bellahøj Svømmestadion og fitnesscentrene, mens Degnemosen, Bellahøjparken og Rødkildeparken sætter tempoet ned med afslapning og gåture. Afslutningsvis får du nem adgang til Kronen Vanløse, S-tog og metro, mens Indre By er en kort cykeltur væk.

Kom og oplev boligen.

Ring til Nicolaj Kejser for fremvisning på 4044 7464

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.