Hjortevænget 1, 4050 Skibby

Flot etplansvilla fra 2005 med stor velholdt have

Ejendomsmægler firmaet Nicolaj Kejser har her fornøjelsen af at udbyde denne flotte & velholdte villa fra 2005.

Denne flotte etplansvilla med rødt tegltag er opført af Eurodan Huse i 2005 på en stor hjørnegrund. Ejendommen fremstår velholdt med en optimal planløsning, som består af to badeværelser, fire værelser, køkken-alrum og stue. Udendørs er der en carport med plads til to biler, ligesom haven er nem. Et andet højdepunkt er den nye forbindelse, der gør turen til København nemmere og hurtigere.

I flytter til et roligt, børnevenligt og eftertragtet kvarter, hvorfra I kan gå til Roskilde Fjord og Selsø Slot. Området er generelt meget naturskønt, mens også alt til hverdagen findes tæt på i Skibby, som bliver jeres nærmiljø. Blandt andet er der blot 850 meter til skolen og samme gælder pasningstilbud og Marbæk-hallen med sportstilbud. Indkøb, apotek og byens andre tilbud kan I nemt nå på cyklen.

Den nydelige ejendom med hvid, filset facade fik tilføjet en naturgaskedel, som er A-mærket i 2019. I forkæles desuden med dejlig gulvvarme i huset, som har træ- og flisegulve, mens også loftshøjden og de markante glaspartier bør fremhæves. Kernen i huset er køkken-alrummet med dør til haven og stuen, hvilket giver et dejligt flow i hjemmet. Den hyggelige stue kan på samme måde lede jer ud i sommersolen, ligesom glaspartiet, der mødes i hjørnet lukker masser af dagslys ind. Fra stuen tilgås forældresuiten med eget badeværelse, som er indrettet med både kar og brus. Centralt i huset findes endnu et værelse, mens den sidste værelsessektion med to rum bindes sammen af et badeværelse. Et andet praktisk indslag er bryggerset med egen indgang.I den lukkede og private have kan I opholde jer på den store terrasse mod sydvest. Den anseelige grund på 1.308 kvadratmeter er flot holdt med enkelte bede, træer og en nem, stor græsplæne.

Ring til Nicolaj Kejser på 4044 7464 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.