Erik Menveds Vej 3, 3. TV., 1965 Frederiksberg C

Lækker Indflytningsklar lejlighed på Frederiksberg

Ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser har hermed fornøjelse. af at byde jer indefor til fremvisning af denne skønne lejlighed

Netop nu kan du overtage nøglerne til den velindrettede lejlighed, der er istandsat de seneste år med blandt andet nyt køkken og badeværelse. Dertil er der to værelser samt en altan, der blev opført i 2020, og den forkæler dig med eftermiddagssol og aftensol. Placeringen er ideel på Frederiksberg med gåafstand til alt, hvad hjertet begærer af storbyens tilbud.

Hjemmet imponerer dig straks med den rummelige fornemmelse, der gør, at den føles endnu større, end den er i kvadratmeter, og det underbygges af lysindfaldet, som er ekstra gavmildt på tredje sal. Du vil desuden bemærke detaljerne med stuk, loftroset, plankegulve og høje paneler, der får ekstra kant
af den rå væg i den ene stue. Sidstnævnte er forbundet med fløjdøre til den anden stue, der er i åben forbindelse med køkkenet, og her bemærkes samspillet med den moderne indretning. Kvik-køkkenet har nemlig matte, grågrønne elementer og kvalitetshvidevarer fra Siemens, mens hanebåndende markerer, at der stadig er tale om historiske vingesus.

Netop hanebånd giver også sjæl og charme til de to værelser, og endelig skal du se det nydelige badeværelse med glasafskærmet bruseniche. Du får ekstra plads til opbevaring med et kælder- og loftsrum.
Endelig skal du træde ud på den vestvendte altan, der tilgås fra køkkenet og bliver en perfekt oase i sommersolen. Har du gæster, kan I trække ned i gården, som også har legeredskaber og overdækning til barnevogn. Ejerforeningen er velfungerende.

Ejendommen ligger på en rolig sidevej centralt på Frederiksberg kun 300 meter fra metroen og med 400 meter til Søerne. Du får endvidere gåafstand til mange delikatesser, specialforretninger og adskillige spisesteder, så dagligdagen kan glide nemt. Kort sagt får du her et hjem, hvor du ikke skal bekymre dig om andet end at pakke flyttekasserne ud.

Ring til Nicolaj Kejser for fremvisning på 4044 7464.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.