Rådmand Steins Alle 35, 5. th., 2000 Frederiksberg

Lys og rummelig ejerlejlighed med altan på Frederiksberg

På en lukket vej nær Frederiksberg Have ligger denne indbydende ejerlejlighed, som nu kan blive jeres næste hjem. Her kan I se frem til et velholdt hjem med en god planløsning fordelt over en lys stue med udgang til en sydvendt altan samt to rummelige værelser, et pænt køkken og et nyt badeværelse. Velkommen til.

I bosætter jer på det attraktive Frederiksberg med kort afstand til alle hverdagens behov, Indre By og meget mere. Cirka 200 meter herfra kan I både hoppe på bussen og S-toget fra Ålholm Station, og i gåafstand finder I tillige indkøb, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter. Tempoet kan sænkes med gåture i Frederiksberg Have eller rundt om Damhussøen, og endelig kan I cykle til Indre By på 20 minutter.

Lejligheden befinder sig på femte sal i en nydelig gulstensejendom med elevator, og I kan derfor nyde en flot udsigt mod Valby og ind over fodboldbanerne overfor. Til ejendommen hører en fælles vaskekælder, og så får I brugsret til et kælderrum.

Indenfor vil I straks bemærke det pragtfulde lysindfald, der især kommer til udtryk i stuen med sydvendte vinduespartier og døren ud til altanen. Her får I ligeledes god plads til at indrette en hyggelig sofasektion og en spiseafdeling. Det tosidede køkken er udført med hvide fronter og de gængse hårde hvidevarer, og for enden er der mulighed for at arrangere et lille cafésæt, eller hvad I ellers har behov for.

Videre venter jer to gode værelser, som begge har en fornuftig størrelse, mens det ene ydermere er forsynet med et indbygget skab. Til slut skal I se det flotte badeværelse med en glasafskærmet bruseniche.

Om sommeren kan I sætte jer ud på den fine altan med plads til et mindre havesæt og krukker med blomster eller friske krydderurter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.