Amerika Plads 34, 1. th., 2100 København Ø

Renoveret luksusbolig, eksklusivitet, 3 altaner og 2 badeværelser. Top beliggenhed på Amerika Plads

Bolig: Luksusbolig med top beliggenhed på Amerika Plads, ideel til familien, parret uden børn-eller singlen der blot ønsker god plads og materialer fra øverste hylde. Et hjem skal opleves og dette er ingen undtagelse, en oplevelse der bl.a. byder på, rummelig entré med indbygningsskab-og plads til opbevaring af overtøj-og fodtøj. Boligen hjerte er uden sidestykke det store-og åbne køkkenalrum/stue, rummet hvor livet leves & nydes. Centralt i alrummet finder du det eksklusive snedkerkøkken fra Copenhagen Projects, udført i eg og toppet med marmor bordplade, motorluk på skuffer, Quooker med brus, Bora induktionsplade med emhætte, hårde hvidevarer inkl. vinkøleskab. Køkkenet og alle dets hårde hvidevarer er fra år. 2020, og fremstår som nyt. Lejligheden byder på hele 3 altaner, hvoraf de 2 af dem tilgås fra alrummet, størrelsen er god og solen kan nydes i fulde drag.

Lejligheden har stort master bedroom med nyt lækkert gulvtæppe, eksklusivt walk-in closet fra Copenhagen Projects og adgang til altan. I forlængelse af master bedroom, er der via. entréen adgang til stort & lækkert badeværelse fra år. 2022. Her er stor bruseniché, messing rainshower og armatur fra Grohe, microcement og store fliser, udsugning, spots-og gulvvarme, elementer fra Copenhagen Projects og ny vaskesøjle.

Lejligheden byder på endnu et rummeligt værelse, her er god plads og mulighed for at etablere indbygningsskab, slutteligt adgang til lille altan. Fra entréen tilgås endnu et badeværelse, tilsvarende fra år. 2022 og i samme eksklusive materialer som det andet badeværelse. I forbindelse med alrummet er der mulighed for at etablere 1 ekstra værelse, indeholdt i udbudsprisen er sælgers etablering heraf (se plantegning for illustration)

Til lejligheden medfølger brugsret til stort privat depotrum i kælderen, her er også mulighed for leje af privat parkeringsplads (mulighed for ladestation)


Ejendom: Velkommen til Amerika plads og denne flotte kvalitetsejendom, med tilhørende veldrevet og sund ejerforening. Ejendommen byder selvsagt på alle nødvendigheder iht. at sikre den bekvemmelig hverdag, herunder aflåste opgange med dørtelefon, elevator-og affaldsskakt. I kælderen forefindes store private depotrum, hvortil hver lejligheds ejer har brugsret. Ydermere cykelparkering og stor parkeringskælder, hvor der er mulighed for leje af privat parkeringsplads (mulighed for ladestation) Ejendommens beliggenhed er ideel, og ikke uden grund en af de mest attraktive på det moderne Østerbro.


Beliggenhed: Amerika Plads, er ikke uden grund blandt de mest eftertragtede-og attraktive adresser på det moderne-og mondæne Østerbro. Her får du en bynær beliggenhed, velholdte gader-og stræder, arkitektoniske bygningsværker og ikke mindst Øresunds friske vand i havnebassinet. Lige om hjørnet finder du Langelinie og Kastellet, og i nærområdet et hav af specialbutikker, caféer & restauranter, flere dagligvarerforretninger, samt metro-og s-tog, der nemt skaber forbindelse til resten af København-og Nordsjælland.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.