Torvegade 64, 2. 4., 1400 København K

Bo i hjertet af København - 1V er med udsigt til Christianshavns Volde

Denne veldisponerede etværelses lejlighed på Christianshavn er et oplagt valg for dig, der elsker byens liv og samtidig gerne vil være tæt på naturen. Lejligheden byder på en altan og har udsigt til søen, og her behøver du blot at liste uden for hoveddøren for at opleve den helt særlige Christianshavnske atmosfære.

Lejligheden ligger nærmere betegnet på Torvegade 64, hvor du efter få skridt kan stå på Christianshavns Torv, tage metroen eller gå på stierne langs vandet. Kvarteret bugner af flere skønne caféer, kaffebarer og specialforretninger, og springer du på cyklen, er Søerne kun få minutter væk. Holmen ligger også i gåafstand, og det samme gør Storkespringvandet på Strøget.

Dit kommende hjem udfolder sig på anden sal i en ejendom med elevator. Med til lejligheden hører eget kælderrum til den overskydende opbevaring samt brugsretten til et vaskerum, et tørrerum og en cykelkælder.

Selve lejligheden byder på en velindrettet planløsning med en optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Du får et pænt køkken, et badeværelse, en entré og en stue, der giver dig plads til at indrette med et spisebord og en blød sovesofa. I stuen er der desuden indbyggede skabe til garderoben og anden opbevaring, og herfra er der adgang til altanen.

Køkkenet er udformet med samme lyse skabselementer som i stuen, og som prikken over i'et er der en vaskemaskine fra 2022.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Ring til Nicolaj på 4044 7464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.