Salgsvurdering

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering af din bolig her.

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

En professionel salgsvurdering sikrer dig en god handel

Salgsvurdering af hus og lejlighed Gratis og uforpligtende. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser sætter vi en ære i at sikre dig den bedst mulige bolighandel. Herunder den bedst mulige pris for din bolig/ejendom. Det handler her om at have fingeren på pulsen på boligmarkedet. Heraf et solidt kendskab til de seneste handler i området og på den baggrund sætte boligen til salg på professionel vis.
 
Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering
At sætte den rigtige udbudspris er dermed et af de vigtigste elementer i ejendomsmæglerens arbejde.
Hos Nicolai Kejser foretager vi en grundig og professionel gennemgang af din bolig/ejendom, før vi foreslår, hvilken salgspris du kan forvente. Det sikrer dig de bedste betingelser for at opnå et optimalt salg af din bolig/ejendom.
Tillid, troværdig, & ordentlighed er en del af vores dna, når det handler om køb & salg af ejendomme & boliger. Vi sælger med glæde de fleste bolig- ejendomstyper.
Geografisk dækker vi det meste af Sjælland, med fokus på Storkøbenhavn & Frederiksberg. Vi tager dog også med stor glæde en spændende ejendom til salg i Nord- & Sydsjælland også.
En salgsvurdering af din bolig hos os er helt gratis og uforpligtende, så kontakt os endelig, hvis du går med salgstanker. Ring til os på tlf. 40 44 74 64, eller send en email til nk@nicolajkejser.dk. Du kan også vælge at benytte formularen herunder hvis du ønsker at bestille tid til en gratis & uforpligtende salgsvurdering.
Salgsvurdering

Vores arbejde er først gjort, når du som kunde er tilfreds med din bolighandel
Hvis du overvejer at sælge din bolig/ejendom hører vi meget gerne fra dig ganske uforpligtende. Hos Nicolaj Kejser møder du kompetente medarbejdere der gør en dyd ud af at sikre dig stor service & høj kvalitet omkring din bolighandel. Vi er et nystartet ejendomsmæglerfirma med stor erfaring fra mere end 500 bolighandler i bagagen og mange salgsrekorder gennem tiden. Går du med tanke Frederiksberg er du også meget velkommen til at kontakte os, det kan være guld værd.
Salgsvurdering med fokus på tryghed og kvalitet
Hos ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser går vi meget op i tryghed og kvalitet. Dette er hele vejen fra A-Z. Vi kommer uforpligtende og gratis ud og vurderer din bolig og hvis du ønsker, så sætter vi den også til salg. Vi har mange års erfaring og ved præcis, hvad der skal til for at skabe et sikker og tryg bolighandel. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 44 74 64, eller sende en email til nk@nicolajkejser.dk
Salgsvurdering hus og lejlighed - hvad er din bolig værd?
Ønsker du at finde ud af, hvad din bolig er værd? Så få her foretaget en gratis salgsvurdering af dit hus, rækkehus, lejlighed eller villalejlighed. Vi kommer uforpligtende ud og foretager en professionel vurdering af din bolig. Her tages der højde for mange forskellige aspekter. Særligt spiller placering, grundareal og boligens stand en vigtig rolle. Udover dette tager vi selvsagt også højde for en række andre elementer. Vi skal nok finde frem til den bedste pris, som din bolig kan sælges til. Det gør vi gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig!
Gratis salgsvurdering - hvordan er processen?
Du kontakter os. Det kan du gøre på nk@nicolajkejser.dk, via ovenstående formular eller
4044 7464. Herefter indleder vi en uforpligtende dialog ift. om vi er den rette ejendomsmægler til at vurdere din bolig. Såfremt vi mener dette og du føler dig tryg med os som rådgiver, så kommer vi gratis og uforpligtende ud og vurderer din/jeres bolig. Her giver vi et estimat på den pris, som i ville kunne få for jere bolig, hvis i satte den til salg i dag. Ønsker du at gå videre og få sat din bolig til salg, så står vi også meget gerne til rådighed.
Nicolaj Kejser ejendomsmægler
Hos Nicolaj Kejser har vi mere end 500 handler i ryggen. Udover dette har vi mange salgsrekorder. Derfor mener vi uden tvivl, at vi vil kunne hjælpe dig/jer i gennem jeres bolighandel. Kontakt os i dag på nk@nicolajkejser.dk eller 40 44 74 64. Vi ser frem til at høre fra dig/jer!