Ejendomsmægler Sydhavnen

Ejendomsmægler Sydhavnen

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering af din bolig her.

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ejendomsmægler Sydhavnen hos Nicolaj Kejser. Vi kender hele København, herunder Sydhavnen, rigtig godt. Du kan sikkert og trygt lade os stå for salget af din bolig. En snak med os er altid uforpligtende, selv hvis du blot sidder med et par spørgsmål. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os på  tlf. 40 44 74 64 eller via mail nk@nicolajkejser.dk

Kvalitet og tryghed

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at sælge sin bolig. Uanset om man har boet der lang eller kort tid, så er boligsalg for de fleste forbundet med en stor økonomisk værdi. Derfor skal det være omfattet af både kvalitet og tryghed. Det finder du altid hos Nicolaj Kejser. Du/i er altid velkomne til at kontakte os. Også hvis du/i bare går med lidt spirende salgstanker og ønsker afklaring på nogle spørgsmål. Vi tilbyder endvidere med glæde en gratis og uforpligtende salgsvurdering af jeres bolig. På den måde kan i få et indblik i, hvad i ville kunne få for jeres nuværende bolig. Ydermere vil vi rådgive jer omkring den videre proces, såfremt i skulle ønske at gå videre med at sætte huset til salg.

Ejendomsmægler Sydhavnen - Nicolaj Kejser

Vi kender området rigtig godt og er klar til at sælge din bolig. Sydhavnen ligger godt placeret i København og er et attraktivt område, både tæt på indre by og natur. Sydhavn har sammen med andre dele af København været i vækst de senere år og sidder man på en bolig der, vil det være et attraktivt tidspunkt at sælge på, hvis man gør brug af en kompetent ejendomsmægler. Vi kender området særligt godt og kan rådgive dig hele vejen igennem forløbet. Vi har solgt over 500 boliger og ved derfor hvad der skal, for at få den helt rigtige pris i hus. På den måde får du mest for dine penge. Både ved os som ejendomsmægler, men også dit boligsalg generelt. Husk, at en snak med os er altid uforpligtende, så tøv derfor ikke med at tage kontakt til os.

Flyt hertil nu - Ejendomsmægler Sydhavn

Sydhavnen - et nu efterhånden meget populært sted. Du kan finde busser, tog og andre kørevenlige destination her. Kig nærmere på nybyggeri i dette fantastiske område. Ejendomsmægler Sydhavn - et sted i rivende udvikling, hvor der er virkelig mange gode boligmuligheder, helt op af Københavns flotte natur i form af sydhavnstippen, og vandet helt tæt på. Faktisk lige ude foran din altan, hvis sådan en bolig kom til salg. Så har du lyst til at flytte ind i noget helt nyt, men samtidig være tæt et dejligt miljø, hvor naturen ikke er længere et stenkast væk, så kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Bæredygtigt byggeri

Efterhånden som årene går, er det blevet en sikkerhed at vi skal fokusere på miljøet og naturen omkring. Derfor er der mange der har fokus på bæredygtighed og i den forbindelse byggeri. I Sydhavnen kan du finde flere steder, hvor der er sat et lille C02 aftryk og benyttelse af miljøvenlige materialer. Dette skal være med til at sikre, vores alle sammen jord. Så ønsker du en bolig, hvor der er blevet taget hensyn til en bæredygtig tilgang til byggeri og energiforbrug, så kontakt ejendomsmægler Sydhavn her hos Nicolaj Kejser. Vi hjælper dig til at finde lige præcis den bolig du søger. Dine ønsker og behov står altid øverst på listen. Vi glæder os til at hjælpe i området omkring Sydhavn.