Kronprinsensvej 13, 1., 2000 Frederiksberg

Stor, veldisponeret herskabslejlighed med egen terrasse

Lejligheden ligger på en stille og lukket villavej med hundrede meter til Frederiksberg Have og har desuden sin egen store terrasse foran ejendommen med privat brugsret, hvor solen rammer plet om morgenen og sidst på eftermiddagen til langt ud på de lune sommeraftener.

Her finder I en autentisk atmosfære med smagfulde moderniseringer på en eftertragtet adresse på De Kongelige Veje. Alt sammen fuldstændig indflytningsklart og med meget lave fællesudgifter.

Lejligheden har hjemme på første sal i en sjælden, oprindelig tre-families patricierejendom fra 1907. Den velfungerende ejerforening med blot tre medlemmer har i løbet af det seneste årti renoveret ejendommen, så den i dag fremstår elegant og vedligeholdt og selv mindre glamourøse elementer som vinduer, faldstammer og VVS er behørigt opdateret.

Indenfor møder I 163 kvm med over 3 meter til loftet. Køkken-alrummet står knivskarpt med nyt grebsfrit svanekøkken fra 2017, coretopbordplade, Quooker og separat spiseplads. Sælger har desuden fået udarbejdet et altanprojekt med udgang fra gavlen i køkkenet, hvis man ønsker det.

Derudover har lejligheden hele to badeværelser og tre regulære værelser, hvor to af værelserne har udgang til en fransk altan. Det hele forenes af store opholdsrum med både spisestue og dagligstue, der byder på lige dele rummelighed og afvæbnende ro.
I får et fantastisk samspil mellem tidssvarende interiør og et væld af fine, originale detaljer i form af stukrosetter, radiatorskjulere og en skøn brændeovn med bagefag.


Det gamle parkanlæg ved Frederiksberg Have bliver en naturlig forlængelse af jeres uderum, hvor søndagsture under trækronerne altid ligger for, og bydelens spisesteder og cafeer kan nydes.


Ring for fremvisning på 40447464

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.