Weendam Alle 22, 2791 Dragør

Flot vedligeholdt etplansvilla i Dragør

Find jer godt til rette i denne velholdte etplansvilla, der rummer alt, hvad tilværelsen behøver. I får fornøjelsen af 142 veldisponerede kvadratmeter, og dertil hører en carport samt en herlig have perfekt kombineret med en familievenlig beliggenhed i Dragør.

Gulstenshuset fra 1977 præsenterer sig på nydelig vis udefra med løbende vedligeholdt træværk, der senest er malet i 2020. Inden døre åbenbarer sig et lyst og indbydende interiør med en særdeles behagelig atmosfære. Stuen passer især på denne beskrivelse og fremtræder således som det primære opholdsmiljø med plads til at opnå sin ønskede indretning. Køkkenet befinder sig særskilt og fremstår pænt, funktionelt og ganske rummeligt. I tilknytning hertil finder I bryggerset, som har egen indgang.

Endvidere byder boligen på fire soveværelser, hvoraf ét har integreret skabsplads, og så tilsmiler badeværelset jer også med fine forhold og gulvvarme. Derudover gavner et gæstetoilet jeres hverdag. Ude venter fliseterrassen, som er anlagt i 2013, med solstrejf fra en sydlig retning, og i forlængelse breder sig en fortræffelig have med flotte prydbede af roser og stauder foruden enkelte træer. Hele herligheden er omgivet af en veltrimmet hæk.

I bosætter jer på fordelagtig vis med kort afstand til både by og natur. Til én side har I cykelafstand til indkøbsmuligheder såvel som pasningstilbud, Skelgårdsskolen samt Vestamager Idrætsanlæg og svømmehal. Begiver I jer ad Kongelundsvejen mod syd, ankommer I til naturskønne omgivelser i Kongelundsskoven, mens Amager Fælled breder sig lige vest for matriklen.

Samlet set er her rigeligt at se frem til, hvad angår både bolig og beliggenhed.

Ring til Nicolaj på 40447464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.