Amerika Plads 16, 2. tv., 2100 København Ø

Stor, lækker lejlighed med tre altaner på Amerika Plads

Det er Ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser´s fornøjelse at præsentere jer for denne lejlighed på Amerika Plads nær Langelinie og Kastellet på Østerbro ligger denne rummelige ejerlejlighed, som nu kan blive jeres. Foruden den særdeles attraktive beliggenhed med Nordhavn og Indre Østerbro i nærheden kan I se frem til et nymalet hjem bestående af et stort opholdsrum med stue og køkken, fire værelser, et bryggers, to badeværelser og et disponibelt rum. Herligheden fuldendes af hele tre altaner.

I bosætter jer yderst eftertragtet på Østerbro i et roligt område med en maritim stemning og gåafstand til Langelinie og Kastellet. Derudover ligger Nordhavns rekreative havnemiljø med spisesteder, indkøb, metrostation og havnebadet lige ved siden af, mens der også er en mere ugeneret badebro nær ejendommen. Der er heller ikke langt til Østre Anlæg og Indre By, hvor endnu flere velkendte seværdigheder venter.

Lejligheden befinder sig i den arkitektoniske ejendom fra 2007 kaldet Zinkhuset med et stilfuldt gårdmiljø i midten, hvor børnene kan fornøje sig på legepladsen.

De fornemme rammer fortsætter inden døre, hvor en moderne indretning og et pragtfuldt lysindfald indfanger stemningen. Rundturen begynder i det indbydende opholdsrum, som let lader sig indrette med en hyggelig sofagruppe og en spiseafdeling nær det tidløse køkken med hvide, grebsfrie fronter. Frarummet er der tilmed både udgang til den lille, østvendte altan og den store, overdækkede altan mod vest, hvor aftensolen kan nydes.

Rundt om opholdsmiljøet fordeler de fire værelser sig med to i hver sin ende. Det oplagte soveværelse er forsynet med en sydvendt altan og ligger desuden fordelagtigt ved siden af det ene badeværelse, hvorfra I også kan træde ud på altanen. Videre venter jer endnu et badeværelse i modsatte ende af boligen, og til slut råder I over et lille bryggers med håndvask og plads til vaskefaciliteter.

Er det her jeres nye hjem? Så kontakt Nicolaj Kejser på 4044 7464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.