Kildestrædet 70, 2740 Skovlunde

Rækkehus med forskudte niveauer i Skovlunde

I et roligt, familievenligt kvarter ligger dette rækkehus, som byder på en spændende planløsning i flere niveauer. Indretningen er lys, luftig og indbydende, og du kan se frem til en hyggelig stue og et soveværelse samt køkken, bad og bryggers. Udenfor venter en solrig gårdhave, som udgør en perfekt oase i sommerperioden. Trumfkortet er imidlertid beliggenheden, hvor du får byen såvel som grønne åndehuller inden for kort rækkevidde.

Skovlunde bypark ligger nærmest i baghaven, og der er heller ikke langt til idrætsfaciliteter eller Skovlunde Station, hvorfra S-toget kører i pendulfart mod København H. Inden for få hundrede meter finder du også indkøb, og samtidig er selve adressen skøn med søde naboer, et grønt fællesareal og en stille atmosfære.

Rødstensejendommen ligger på en skrånende grund, der netop giver anledning til den smukke, arkitektoniske genistreg, hvor boligen på én og samme tid fremtræder som et etplanshus og byder på tre forskudte niveauer. Øverst gemmer sig badeværelset og soveværelset, mens midten består af køkkenet og entréen, og nederst får du stuen og bryggerset.

Midtpunktet, altså køkkenet, er utrolig lyst og venligt med åben forbindelse til stuen, hvilket blot understreger den særlige stemning, der karakteriserer hjemmet, og et hvidlakeret bøgeparketgulv binder elegant de to niveauer sammen.

Køkkenet er hvidt og fint med plads til et spiseafsnit, mens stuen kan arrangeres med en sofakrog. Soveværelset har ligeledes en god størrelse. Der er garderobeplads og vaskesøjle i bryggerset, som videre har egen indgang. Badeværelset har mosaikgulv, brus og et højt vindue til udluftning. Overalt fremtræder hjemmet pænt, Gårdhaven er sydvendt og får sol det meste af dagen, og den er nem at holde, så weekenderne kan bruges på afslapning fremfor lugearbejde.

Ring til Nicolaj på 40447464 for fremvisning.

Går du med salgstanker, så ring endelig til Nicolaj på 40447464 for en professionel vurdering af dit hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.