Folehaven 107, st. th., 2500 Valby

2V er med fransk altan tæt på Valby Idrætspark

I en klassisk rødstensejendom ligger denne lejlighed med en god planløsning, hvor du kan se frem til store, kvadratiske rum, et fint badeværelse med badekar og et velholdt køkken. Lejligheden er moderniseret med blandt andet udskiftning af stikkontakter og afbrydere samt filtning og maling i 2017, og hjemmet henvender sig i høj grad til singlen eller de to studerende, da den også er delevenlig.

Beliggenheden er ideel til dig, der ønsker både by og natur inden for rækkevidde. Du får nemlig kort afstand til Vigerslevparken og Valby Idrætspark, ligesom du hurtigt kan cykle til badestranden ved Valbyparkens bredder. Derudover tager det under ti minutter på cykel til Valby Station og Ny Ellebjerg Station, hvorfra S-toget kører mod Nørreport og København H. I bil når du nemt motorvejsnettet, og generelt er der bare let adgang til det meste fra adressen.

Ejendommen byder på fælles vaskeri og tørrerum samt cykelkælder og eget kælderrum til opbevaring, mens der udenfor venter en hyggelig have, hvor du kan slå dig ned i sommersolen. Idet du træder over dørtærsklen, kommer du til en indbydende entré med diskret skabsopbevaring og integrerede hylder til sko. Entréen munder ud i en fordelingsgang, der åbner op til alle lejlighedens rum, hvorfor den netop også er delevenlig. Badeværelset er udført med hvide klinker, et højt vindue til udluftning og et lækkert badekar, der i 2018 blev malet med emaljemaling.

Køkkenet er hvidt og pænt med overskabe, gaskomfur og en vindueskarm, hvor krydderurterne eller kogebøgerne kan udstilles. Stuen har en god størrelse med fransk altan mod haven, som lukker lys og luft ind i rigelige mængder. Soveværelset har ligeledes en fornuftig størrelse og plads til kontorafsnit eller den store garderobe.

Alt i alt en super lejlighed med flere anvendelsesmuligheder. Vil du høre mere? Så kontakt os for en fremvisning.

Kontakt Nicolaj Kejser for fremvisning 4044 7464.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.