Margrethevej 1, Gundsømagle, 4000 Roskilde

Smuk og gennemrenoveret villa med udsigt til Roskilde Fjord

Det er svært ikke at lade sig begejstre ved synet af denne smukke, gennemrenoverede villa på Margrethevej 1 nær Gundsømagle. Her går boligdrømmene op i en højere enhed i dette hjem med fantastisk udsigt til Roskilde Fjord og en indretning, der er præget af stilrene linjer, kvalitetsmaterialer og en designmæssig rød tråd, der er tydelig allerede ved første øjekast.

Takket være en omfattende istandsættelse i 2021 får I nu en klassisk villa med en hvid, vedligeholdelsesfri og netpudset facade ledsaget af sorte zinkudhæng samt et nyt tag, vinduer og døre. Indenfor venter 185 m2 i stueplan med 56 m2 kælder, hvor der er fire disponible rum og klargjort til opsætning af vaskefaciliteter i det ene.

I stueplan hersker en lys og indbydende stemning med rolige farvenuancer og charmerende detaljer, der sætter prikken over i'et. Hjemmets særlige æstetik er også takket være akustikpanelerne i mellemgangen og de elegante sildebensmønstrede gulve samt valget af ensartede flisegulve i køkken-alrummet, gangarealet og på badeværelserne.

Hjemmets indretning er perfekt til en familie med hele fem værelser, hvoraf det ene er dedikeret til forældrene med adgang til eget badeværelse med ovenlysvindue og bruseniche. De resterende fire værelser ligger side om side med yderligere et badeværelse med badekar.

Centrum af hjemmet er det åbne køkken-alrum i forbindelse med stuen, og mens madlavningen finder sted i det hvide, U-formede Kvik-køkken, kan kokken falde i staver over udsigten til fjorden. Fra køkkenøen har I udsyn til spisebordet i alrummet og videre til stuens bløde møbler.

I sommerhalvåret åbner I ud til den vestvendte, nyanlagte træterrasse og den dejlige, store have med græsplæne og frugttræer. I bliver en del af et naturskønt, roligt kvarter med få meter til skole, børnehave og bus mod Roskilde.

Ring til Nicolaj på 4044 7464 for Fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.