Platanvej 7, 6. 29., 1810 Frederiksberg C

Redesignet udsigtslejlighed med altan på toppen af Frederiksberg

Med en attraktiv placering mellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade får I nem adgang til dagligvarebutikker og restauranter på Gammel Kongevej, mens den korte afstand til metroen gør det let at komme rundt i hovedstaden. Jeres nye hjemmebase udspiller sig over en nyistandsat lejlighed, der blandt andet fik renoveret køkken og badeværelse i 2020, hvor der også blev opsat radiatorskjulere. Et andet højdepunkt er altanen, mens den handicapvenlige ejendom også tilbyder elevator og gode parkeringsforhold.

Beliggenheden placerer jer også nær en række grønne områder såsom Frederiksberg Have og Søndermarken, mens I også er nær de smukke omgivelser ved Søerne. Værnedamsvej med et væld af specialbutikker skaber forbindelse til Vesterbro, hvor endnu flere tilbud venter. Samtidig er I nær alt til hverdagen, da både dagligvarebutikker og offentlig transport venter i kort gåafstand.

Lejligheden blev i 2020 fuldstændig forvandlet gennem den omfattende renovering, som har frembragt et moderne hjem, der præges af flotte lysindfald, ligesom udsigten imponerer. Som det første træder I ind i entréen, der hurtigt fører til stuen, hvor et bredt glasparti trækker det flotte vue ind i rummet, mens en dør leder ud på altanen, der bliver et herligt aktiv. På den sydvendte altan venter mange soltimer, ligesom den frie udsigt herude er noget helt særligt. Et andet højdepunkt i boligen er det stilrene køkken, hvor de grebsfrie elementer er toppet af en træbordplade, der skaber en harmonisk kontrast. Endelig er der et soveværelse, og så forkæler badeværelset med regnbruser, mens et væghængt toilet understreger den gennemtænkte indretning.

Ved ejendommen er der en stor, stemningsfuld gårdhave med grønne islæt, ligesom I får adgang til cykelopbevaring og vaskekælder. Bemærk også, at der er parkeringsmuligheder både over- og under terræn.

Er det jeres drømmebolig? Tag første skridt og book en fremvisning ring til Nicolaj Kejser på 4044 7464

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.