Baldersgade 71, st. tv., 2200 København N

Lejlighed med Sjæl ved Balders Plads

Det er et utroligt hyggeligt nærmiljø, du har i vente, når du flytter ind i denne lejlighed. Boligen ligger nemlig lige ved Balders Plads, der i vinteren er hjemsted for juletræssalg og i sommermånederne er omdannet til en oase med hængekøjer, loppemarkeder og andre aktiviteter. Alligevel er ro og fred helt karakteristisk for beliggenheden, og det gælder også, når du fra dit indbydende og velindrettede hjem går direkte ud i det stille gårdmiljø. Det er desuden muligt at ændre rumfordelingen efter behov, hvis du flytter ind med flere bofæller eller din spirende familie.

Din adresse hedder meget sigende Baldersgade 71, og her bosætter du dig i stuen. Som noget ganske særligt er der lukket for gennemkørende biler, og derfor er du ugeneret af trafik. På Balders Plads ligger en lille café, og der er indkøbsmuligheder lige om hjørnet. På få minutters gang når du desuden metroen og busforbindelser, der nemt og bekvemt fører dig videre til centrums mange tilbud.

Ejendommen er opført tilbage i 1903, og boligen var oprindeligt en treværelses lejlighed, der nu er omdannet til en stue og et værelse. Derfor er det også rummelighed, der præger stemningen indenfor, hvor lyset strømmer ind gennem stuens store vinduer. Bemærk også trægulvet, der tilsvarende breder sig i værelset ved siden af, og før blikket opad, hvor stuk og loftrosetter kan ses.

Foruden stuen og værelset får du et nydeligt køkken fra 2018 med hvide fronter og et gulv med sildebensmønster. Slutteligt er der også et hvidt flisebadeværelse, der afrunder rumfordelingen. Tilbage er derfor blot at gå fra værelset og direkte til den solrige gårdhave, som er et perfekt sted at nyde stilheden og sommerens varme dage.

Ring for Fremvisning til Nicolaj på 4044 7464

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.