H.C. Ørsteds Vej 23, 2. tv., 1879 Frederiksberg C

Unik Lejlighed i H.C Ørsteds Vej´s smukkeste ejendom

Det bliver på H.C. Ørsteds Vej 23, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her kan vi invitere jer indenfor i en luksuslejlighed på anden sal af den smukke ejendom, der er opført i 1910. Lejlighedens stand og detaljegrad er hentet fra øverste hylde takket være renoveringen af gulve, vægge, badeværelse og køkken, som er gennemført i 2020/2021. Velkommen til.

Som I står på gaden, vil I bemærke facaden, der er nænsom renoveret og fremstår som en af de smukkeste ejendomme på Frederiksberg

Planløsningen er veludført med tre værelser, et badeværelse, et åbent køkken-alrum med udgang til en altan samt en stue, der samlet giver jer alt det, I behøver som par eller lille familie. Værd at bemærke er de lækre, massive sildebensgulve i egetræsparket, som står nydeligt til det generøse lysindfald, der strømmer gennem boligen.

Det stilrene køkken er fra Designa med vandhane fra Quooker, og kogeplade samt emfang er fra BORA. Radiatorer samt gulvvarmen på badeværelset er knyttet til Danfoss Link CC med appstyring. Det smukke badeværelse har gulvvarme, en Cassøe-brusevæg, et Grohe Rainshower og vaskefaciliteter fra Siemens.

Lejligheden er udstyret med, lyddæmpende forsatsvinduer, og det vidunderlige soveværelse har indbyggede skabe, mens stukken og fodpanelerne er boligens originale. Der er desuden Luxaflex elektriske rullegardiner i to rum, mens de resterende er fra Faber.

Beliggenheden fås ikke bedre, da I har gåafstand til indkøb, Skolen Ved Søerne med flere og dagtilbud. Dertil vil I nyde de få minutter til Skt. Jørgens Sø og Landbrughøjskolens flotte have, og så er området stille med utallige butikker og stemning på Gl. Kongevej.

Ring til Nicolaj på 4044 7464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.